February 10, 2012

Teijän Keittiö 12.2.

Vuoden ensimmäinen Teijän Keittiö järjestetään sunnuntaina 12.2. klo 15-18!
Ruokimme nälkäistä kansaa herkullisella vegaaniruualla Lutakon kahvilassa.

Hinnat ovat samat kuin ennenkin; pääruoka 3 € ja jälkkäri + tee/kahvi 1 €. Ruokaa riittää noin 70 ensimmäiselle, joten ole ajoissa paikalla.
Tervetuloa!
-------------

First Teijän Keittiö of the year is arranged on Sunday 12.2.!
We will feed hungry mouths with delicious vegan food at Kahvila Lutakko.

The prices are the same as before; 3€ for the main dish and 1€ for dessert with tea/coffee. There will be enough food for the first 70 people, so first-come, first-served.
Welcome!

1 comment:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  ReplyDelete