September 22, 2009

Seuraava TK 4.10.

Lupasimme palata astialle kesäloman jälkeen. Noh, se näköjään venähti lokakuulle.. Mutta lämmintä keliä on riittänyt ja hyvää tunnetusti kannattaa odottaa. Syksyn ensimmäinen Teijän Keittiö ottaa rivakan potkustartin 4. lokakuuta tuttuun tapaan sunnuntaina klo 14-17.30. Paikkana vanha tuttu Siperia.

Alati kapitalisoituvassa maailmassa olemme hieman rukanneet Teijän Keittiön hinnoittelua. Edelleenkin pyrimme pysymään kilpailukykyisenä toimijana Jyväskylän verisesti kamppailevalla vegaaniklubirintamalla, mutta kaikenlainen globaali resessio on tehnyt meidänkin toiminnastamme epävarmaa. Toivottavasti emme menetä uskollisia asiakkaitamme hinnan ollessa nykyisin 3 € ja kahvin tai teen sisältyessä vastaisuudessa 1 € hintaiseen jälkiruokaan. Uudella hinnoitelulla pyrimme takaamaan toimintamme jatkossakin, ettemme olisi niin suuresti riippuvaisia kävijämäärien vaihtelusta. Pohjakassana tähän asti on toiminut pari kourallista hilusia.

Siperiassahan on kesän aikana tehty massiivinen remontti keittiön puolella. Uusi systeemi näyttää todella hyvältä, keittiö on tilavampi ja kaikin puolin toimivampi. Sunnuntaina näette. :) Toivottavasti uusi keittiö mahdollistaa entistä monipuolisemman gurmeen tarjoilun.

No comments:

Post a Comment